Puteti sa il folositi si la paste si la orice doriti.
Ingrediente:
- rosii de gradina, coapte
- usturoi
- busuioc proaspat
- sare si piper
- un strop ulei
Opariti rosiile- le puneti intr-o oala cu apa fiarta si le lasati sa stea cateva minutele, la foc mic. Sa fie vreo 3. Le scoateti si le lasati sa se raceasca intr-o sita dupa care le curatati si le taiati bucati. Nu va chinuiti sa le taiati-tocati marunt, le vom blendui mai incolo.
Calim usturoiul tocat marunt in putin ulei dupa care adaugam rosiile si lasam sa fiarba pana scade putin sosul si se ingroasa.
Adaugam sare si piper dupa gust, pasam putin cu blenderul ca sa fie un sos si mai gros, adaugam busuiocul si lasam sa mai fiarba inca vreo 5 minute, la foc mic, sa fie si mai consistent.
Se poate pastra si la frigider.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu